Zomer van Antwerpen

Op de agenda: Herwerking van de Odysseus van Homeros 2 tem 13 juli

Leuk nieuws en een tip voor de start van de zomervakantie: Ook dit jaar strijkt de Zomer van Antwerpen op het zuidelijke deel van de Mariahof-site neer. Dit keer met de voorstelling Odysseus van De Machienerie, een spannende weddenschap vol mythische taferelen. Begrijpbaar en indrukwekkend voor iedere kijker!

Een goddelijke vader en dochter kijken met belangstelling toe hoe de erg snuggere Odysseus een hele natie beetneemt en vervolgens over de wereldzeeën huiswaarts vaart. De goden besluiten zijn lot een handje toe te steken en spelen een dobbelspel.

Zal Odysseus erin slagen na de lange omzwervingen om zijn thuisland Ithaka heelhuids te bereiken?


Wanneer?

2 juli t.e.m. 13 juli

Wat?

Een indrukwekkende familievoorstelling door Bricoleurs Poétiques met sterke beelden, installaties en objectmanipulaties.

Meer info op https://www.zva.be/index.php/odysseus