23 augustus 2023

Wie is wie

Spitfire NV

CORES Development en Alides vormen samen de tandem Spitfire NV en zijn de ontwikkelaars van de kantoren aan het zuidelijke deel van de site Mariahof tussen de Uitbreidingstraat en de Singel.

CORES DEVELOPMENT

CORES Development, met een thuisbasis op de Mechelsesteenweg in 2018 Antwerpen, werd in 2006 opgericht met als doelstelling het ontwikkelen van binnenstedelijke vastgoedconcepten met maatschappelijke meerwaarde. Doorheen de jaren is deze doelstelling steeds dezelfde gebleven. ‘Urban Landscaping’ met meerwaarde voor de maatschappij kan enkel tot stand komen door samenwerking tussen alle belanghebbenden: buurtbewoners, overheidsinstellingen, architecten, bouwbedrijven, studiebureaus,… CORES Development neemt hierin zijn rol als facilitator op.

Meer weten: www.coresdevelopment.be

ALIDES

Alides, actief sinds 1892!, focust zich dag in dag uit op zijn belangrijkste missie: woningen, kantoren en buurten creëren op strategische locaties. Als familiebedrijf hecht Alides veel belang aan zijn rijke geschiedenis, maar nog meer aan hoe ze de toekomst invullen. De sterke fundamenten die Alides opgebouwd heeft door decennialange ervaring, kenmerken samen met de integere aanpak het dynamische en gedreven karakter van Alides.

Meer weten: www.alides.be